En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott –
Vi ber dig gå med!


Käre läsare,

Vi bor på en vacker planet. Här finns så mycket kärlek och skönhet. Men de krafter som styr den, regeringarna och eliten, tycks inte vilja göra det som är rätt. Moder Jord producerar tillräckligt för att låta åtminstone 10 miljarder människor leva i fred och överflöd, men allt som våra styrande tycks tänka på är hur de ska behålla sin makt, skapa konflikter och krig, och få oss att betala mer och mer. Genom mörka brödraskap och hemliga operationer ignorerar de folkets vilja. De försöker hålla oss i ett tillstånd av beroende och rädsla genom medierna som de kontrollerar.

Är det inte dags att ändra på det här? Är det inte dags att VI bestämmer hur vår planet ska styras? Det är enklare än du tror. Ja, verkligen. Det finns en lag inom fysiken som du kanske redan har hört talas om, som är perfekt för att bryta detta gamla paradigm, detta gamla och utslitna system där de rika få kontrollerar resten av oss. Den här lagen kallas för "Lagen om Attraktion". Den säger att vad du än fokuserar på som du vill, och verkligen känner för i ditt hjärta, drar du till dig. Bara sök på nätet eller på biblioteket (läs "The Secret" till exempel), det finns många, många historier om människor som med framgång förändrade sina liv på det här sättet.

Sättet att använda den här lagen är genom visualisering. När du visualiserar något som du vill, och du känner glädjen SOM OM DET REDAN HADE HÄNT, kommer det att manifesteras.

Du kan tillämpa detta i ditt personliga liv, men även för en större nytta för vår planet och för mänskligheten. Ju fler människor som fokuserar på det, desto starkare energi får det. Den energi som sänds ut av en grupp människor, multiplicerar sig själv, den blir starkare än summan av dessa människor. Ta oss inte bara på orden, för det har bevisats vetenskapligt. Bara titta på videon som vi gjort om detta. Du hitta den här:

www.VisualizeDaily.com

Nu har det redan varit många gruppvisualiseringar och meditationer. För fred i världen, till exempel. Fortfarande är det inte fred. Har inte dessa åtgärder fungerat? Det gjorde de säkert! Bara se på vår video. Problemet är att så snart den fredliga energin har gjort sitt jobb, och de härskande hela tiden fortsätter att arbeta i motsatt riktning, går allt tillbaka till det gamla läget igen. Soldater beordras återigen att plocka upp de vapen som de lade ner, brottsligheten stiger igen på grund av den svåra situation som människor fortfarande befinner sig i etc.

Det är därför vi behöver fokusera på något som inte kan gå tillbaka. Aldrig.

Och detta är ett: GENOMBROTT.

Oroa dig inte över vad du exakt fokuserar på, energin är en intelligent sak, den finner sin väg. Som ni kunde se på vår video, när människor visualiserar fred minskar även den personliga brottsligheten, minskar trafikolyckorna, går behovet av akutsjukvård ner och aktiemarknaden skjuter i höjden. Fred är fred, ett genombrott är ett genombrott. Energin vet vart den ska gå. Om vi fokuserar på ett genombrott kommer energin att hitta den svagaste länken i den kedja, som fortfarande håller samman det utslitna paradigmet. Och energin kommer att BRYTA den.

När tillräckligt många personer visualiserar det, och verkligen känner det i sina hjärtan, kommer det att ske. Det kan vara den 6.578: e deltagaren som ger det gamla paradigmet sin slutliga lilla knuff, eller det kan vara 10.234: e, men brytas ska det. Bara vänta och se.

Fokusera på något som kommer att göra dig riktigt, riktigt glad. Och känn känslan som om detta redan hade skett. Vare sig det är Obama som tillkännager UFO -avslöjandet, att den fria energin blir tillgänglig för allmänheten, att en stor TV-station eller tidning avslöjar att 11:e september var ett insidejobb, eller något annat storslaget. Allt handlar om samma sak: slutet på det mörka etablissemanget. Vi fixar det :)

Det allra viktigaste är den glädje, som du skulle känna inom dig om det här genombrottet just hade skett. Visualisera, till exempel att krig och hunger har gett vika för fred och överflöd, runt hela vår planet. Desperata barn som fått nytt hopp. Stress och rädsla har bytts mot lyckan och tiden tillsammans med nära och kära. Korrumperade politiker och ineffektiv sjukvård har gett plats för inspirerande ledare och ett verkligt helande. Giftig mat och oljebaserad industri bytts ut mot hälsosam mat och fri energi. Alla dessa goda saker FINNS REDAN på vår planet, men förtrycks fortfarande av det mörka systemet. Det är därför vi behöver ett genombrott. Och vi ska få det att hända!

Vi kommer inte att lägga fast någon tid och datum då vi alla ska göra det här, vi ber dig att göra det NU.

Det är inte viktigt hur länge du gör det, 5 sekunder räcker. Det viktiga är att du verkligen känner glädjen i detta genombrott, som om det redan hade hänt. Det räcker för att lägga till ditt egna lilla (men STORA!) bidrag till de kvantvägar som Lagen om Attraktion fungerar på. Tillsammans kan vi göra detta till en ENORM kraft som kommer att förändra den här världen för alltid, för alla människors bästa.

Snälla du, sätt igång! Du behöver bara göra det en gång. Stoppa det du håller på med (antagligen läser du) och blunda. Föreställ dig att det presenteras en Breaking News, en nyhet om något som du länge har velat ska hända, och känn den glädje du skulle känna just då. Visualisera detta ........... NU !!!!!

Det är allt! Njöt du av det där? Vårt kollektiva medvetande tog emot din röst. Tack. Ditt bidrag lades till den enorma vågen av paradigmskiftande energi som redan sveper över planeten. Lagen om Attraktion kommer att se till att det förverkligas.

Om du har gjort din visualisering, kommer nu den andra viktiga delen. Det här projektet arbetar genom principen att "alla känner alla". Det sägs, att om du sänder vidare sex gånger, kan du nå varenda person på planeten. Så vi ber dig att vidarebefordra detta E-mail till alla i din adressbok som du tror skulle vilja delta i den här aktionen. Genom att göra detta kan vi skapa en enorm ljusarmé, till och med på en dag!

Tack så mycket för att du går med i denna aktion. Moder Jord och vi alla som längtar efter fred och harmoni precis som du, kommer att vara dig tacksamma. Och tacksamma till alla andra som gick med, eftersom vi gör detta TILLSAMMANS! Var snäll och vidarebefordra detta E-mail nu. Skjut inte upp det, stunden är NU.

Tack!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luisa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, PUK, Per, Inga och Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Sinisa, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Benedicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Tauno, Pierre, Paco, Light River, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, (du får gärna lägga till ditt namn)

PS. Efter att paradigmet har skiftat, kan vi använda vår kollektiva kraft för andra ändamål. Som att städa vår planet, att hjälpa människor i nöd, etc. Om du även vill vara med i dessa aktioner, lämna ditt namn längst ner på vår webbplats VisualizeDaily.com.


English Español Deutsch Русский 中文 Français Italiano Português Nederlands Română Svenska 한국어 Български Magyar Hrvatski Polski עברית فارسی